Συχνές Ερωτήσεις

1. Τι είναι το “House Of Riddles”;

Το “House Of Riddles” είναι ένα δυναμικό, ζωντανό, εναλλακτικό παιχνίδι γρίφων και διαφυγής για σένα και την παρέα σου. Ένα παιχνίδι που σκοπό έχει να καταφέρετε εσύ και η ομάδα σου να ολοκληρώσετε την αποστολή που θα σας ανατεθεί μέσα σε 60΄. Για να φέρετε εις πέρας την αποστολή σας θα πρέπει να σκεφτείτε λογικά αλλά και να βάλετε την φαντασία σας να δουλέψει, να είστε παρατηρητικοί, να είστε συγκεντρωμένοι και να συνεργαστείτε όλα τα μέλη της ομάδας.
 

 

2. Μπορώ να έρθω να παίξω χωρίς να έχω κάνει κράτηση;

Όχι, δεν μπορείτε να παίξετε χωρίς κράτηση. Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση θα πρέπει να έχει προηγηθεί κράτηση του δωματίου που σας ενδιαφέρει προκειμένου να είναι έτοιμο για εσάς και την ομάδα σας.
 

 

3. Πως μπορώ να κάνω κράτηση;

Μπορείτε να ελέγξετε την διαθεσιμότητα και να κάνετε την κράτηση σας εδώ.
 

 

4. Πως μπορούμε να αλλάξουμε ή να ακυρώσουμε την κράτηση;

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά η μέσω e-mail.
 

 

5. Ποία είναι η διάρκεια του παιχνιδιού και πότε πρέπει να προσέλθουμε στο “House Of Riddles”;

Η διάρκεια κάθε παιχνιδιού είναι 60’. Σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να ολοκληρώσετε την αποστολή στο διάστημα αυτό το παιχνίδι λήγει. Θα σας συμβουλεύαμε να προσέλθετε στο χώρο μας λίγα λεπτά νωρίτερα από την ώρα κράτησης προκειμένου να λάβετε τις απαραίτητες οδηγίες για το παιχνίδι.
 

 

6. Μπορούν να λάβουν χώρα εκδηλώσεις στο “House Of Riddles”;

Μπορούμε να οργανώσουμε για εσένα και την παρέα σου διαφόρων ειδών εκδηλώσεις με σκοπό να δραπετεύσετε από τα συνηθισμένα και την καθημερινότητα με την συμμετοχή σας σε μια συναρπαστική εμπειρία. Τέτοιου είδους μπορεί να είναι από εταιρικές εκδηλώσεις όπου μέσω της συμμετοχής ομάδων στο παιχνίδι ενισχύεται το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των συναδέρφων ή ακόμη και γενέθλια ή μαθητικούς αγώνες όπου μπορούν να συμμετέχουν μαθητές φροντιστηρίων, σχολών κτλ.
 

 

7. Πως μπορώ να έρθω στο “House Of Riddles”;

Το “House Of Riddles” βρίσκεται 300 μ. από τον σταθμό του μέτρο του Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι και 100 μ. από την έξοδο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας για Περιστέρι. Επίσης σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση από τον χώρο μας υπάρχει στάση λεωφορείων και τρόλεϊ.
 

 

8. Πόσα άτομα μπορούν να παίξουν σε ένα δωμάτιο;

Τα δωμάτια είναι σχεδιασμένα για να μπορούν να συμμετέχουν 2 έως 5 άτομα. Δεδομένου ότι είναι ένα παιχνίδι στο όποιο είναι απαραίτητη η συνεργασία και η ομαδικότητα και λόγω της περιπλοκότητας των γρίφων δεν μπορεί να παίξει ένα άτομο μόνο του. Επίσης, σε περίπτωση που η παρέα σας είναι από 6 άτομα και πάνω πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα συνωστισμού στο δωμάτιο.
 

 

9. Ποία είναι η ηλικία που πρέπει να έχουν οι παίκτες του παιχνιδιού;

Ανώτερη ηλικία δεν υπάρχει! Για παιδιά κάτω των 14 ετών θα πρέπει να υπάρχει συνοδεία κηδεμόνα.
 

 

10. Είμαι κλειστοφοβικός, μπορώ να συμμετέχω στο παιχνίδι;

Μπορείς να συμμετέχεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Η έξοδος του παίκτη από τον χώρο του παιχνιδιού είναι εφικτή ανά πασά στιγμή ο ίδιος το θελήσει. Επίσης, τα δωμάτια στα όποια διεξάγεται το παιχνίδι είναι κατά μέσο όρο 25 τ.μ.
 

 

11. Με ποίους τρόπους μπορώ να πληρώσω και ποιο είναι το κόστος του παιχνιδιού ανά άτομο;

Ο τρόπος η πληρωμής, προς το παρόν, είναι μόνο με μετρητά. Το κόστος ανά άτομο αναγράφεται αναλυτικά στη φόρμα κράτησης.